top of page

relatie COACHING
_

Jullie relatie loopt even niet lekker. De sprankeling is eruit. Je voelt je eenzaam, teleurgesteld of verdrietig? Het gevoel is minder of weg?

Zijn dit zaken die je tegenkomt en ben je bereid hieraan te werken?

Dan biedt relatie-coaching ondersteuning in dit proces.

Door gesprekken met je partner en door individuele gesprekken, kijken we waar de knelpunten zitten en hoe jullie communicatie tussen jullie verloopt. De patronen en jullie onderliggende emoties en gedragspatronen binnen de relatie kunnen hieraan ten grondslag liggen. Niet te vergeten kunnen vroegere ervaringen daarbij een rol spelen.

Het doel, de relatie te verbeteren en weer voelen waar je hart ooit een sprongetje voor maakte, vraagt committent van beide partijen. Nieuwe inzichten herstellen de verbinding met elkaar en geven de relatie een nieuwe vorm.

 

In situaties waar al besloten is dat jullie uit elkaar gaan is het belangrijk dat dit zo zorgvuldig mogelijk verloopt. Zo min mogelijk schade aan te richten en met wederzijds respect naar overeenstemming zoeken in alle dilemma's die zich voor zullen doen.

De keuze die ooit gemaakt is behoudt daarmee zijn waarde en voorkomt dat de relatie en scheiding veroordeeld wordt. Jullie zijn de relatie nooit begonnen met het doel die te beëindigen. De liefdesrelatie waarmee je ooit begon verdient aandacht en een waardig einde zodra de liefde stopt. Als er kinderen zijn blijf je tenslotte voor altijd aan elkaar verbonden.

bottom of page